Condicions Generals

CONDICIONS GENERALS DE VENDA DE LA BOTIGA ONLINE DELS TRABUCAIRES DE CARDEDEU

Les presents condicions generals de venda s’apliquen estrictament a totes les vendes de productes efectuades per la botiga online dels Trabucaires de Cardedeu

Totes les comandes fetes a la botiga online dels Trabucaires de Cardedeu impliquen necessàriament a títol de condició essencial, determinant i imprescindible, l’acceptació sense reserves per el Client de les Condicions Generals de Venda de la botiga online dels Trabucaires de Cardedeu vigents el dia en el qual es va dur a terme la comanda corresponent. A més a més, el Client reconeix que l’acceptació de les presents condicions n’implicarà l’aplicació a la comanda a la qual es refereixen, així com a qualsevol comanda posterior, amb excepció d’aquells casos en els que la botiga online dels Trabucaires de Cardedeu l’informi de les noves condicions. El fet que la botiga online dels Trabucaires de Cardedeu no recorri en algun moment a qualsevol de les presents condicions no pot ser interpretat ni equivaldrà a renunciar a recórrer a elles en el futur o en el passat.
La interpretació i l’execució de les condicions, així com tots els actes que en siguin conseqüència, quedaran sotmesos al dret espanyol, a excepció que existeixin disposicions d’ordre públic que ho contradiguin.

PREUS
Els preus publicats a la botiga online dels Trabucaires de Cardedeu són en Euros. Tots els preus duen l’IVA inclòs (l’aplicable el dia de la comanda). Qualsevol canvi de taxa d’IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes a la venda a la botiga online dels Trabucaires de Cardedeu .
Les ofertes sobre els productes en venda a la botiga online dels Trabucaires de Cardedeu es mostraran a l’apartat “Ofertes” o s’indicarà a la fitxa del producte i, si no s’indica el contrari, seran vàlides mentre es mostrin en pantalla.
Els cupons de descompte tindran una vigència i unes condicions especials per a la seva utilització. Consulti les especificacions de cada cupó abans d’utilitzar-lo.

MÈTODES DE PAGAMENT
A l’hora de formular la comanda, el client pot escollir lliurement pagar les compres que realitzi a la botiga online dels Trabucaires de Cardedeu mitjançant:

• Targeta de crèdit a través de passarel•la de pagament
• PayPal
• Contra Reembossament

PRODUCTE
Les ofertes presentades per la botiga online dels Trabucaires de Cardedeu són vàlides dins el límit de les existències disponibles i de les dates establertes per cada oferta. La botiga online dels Trabucaires de Cardedeu es reserva el dret de modificar l’assortiment de productes en funció de les dificultats imposades pels seus proveïdors.

ENVIAMENT
1. Els productes adquirits s’entregaran a la direcció indicada a la comanda.
2. Els dissabtes, diumenges i festius no hi haurà ni sortida ni entrega de comandes.
3. L’entrega es realitzarà puntualment sota la responsabilitat de l’agència de transport NACEX
4. Una comanda es considera entregada en el moment en el qual el transportista entrega el paquet o els paquets al client i aquest firma el document de recepció d’entrega. Correspon al client verificar l’estat de la mercaderia en el moment de la recepció i indicar totes les anomalies a l’albarà de recepció d’entrega.

REGISTRE D’USUARIS
Per navegar per la botiga, afegir productes al cistell i realitzar la compra no és necessari estar registrat. No obstant, per realitzar la compra sí que és necessari que introdueixi les seves dades personals per fer el procediment de pagament i entrega del producte. Aquestes seran protegides en virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

PROCÉS DE COMPRA
Per comprar a la botiga online dels Trabucaires de Cardedeu, afegeixi tots els productes que desitgi al seu cistell, posteriorment per realitzar la compra faci clic a “Confirmar”. Li sol•licitarem la direcció d’enviament i la direcció de client (pot utilitzar la mateixa direcció per ambdues coses).
Posteriorment haurà d’escollir el mètode de pagament, ja sigui mitjançant targeta de crèdit a través de passarel•la de pagament, contra reembossament o PayPal.

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS
En la nostra política, complint amb la normativa vigent, el comprador disposa de 7 dies hàbils per l’exercici del dret de desistiment, sense necessitat de justificar la seva decisió i sense penalitzacions pel seu exercici.
La devolució de l’import es podrà fer mitjançant una transferència al client o mitjançant bescanvi per un producte previ pagament de la diferència i els ports si s’escau. El producte retornat haurà d’estar en les mateixes condicions en les que es va rebre, és a dir, en perfectes condicions i amb els embalatges d’enviament. Per realitzar-ne l’enviament s’ha d’utilitzar un embalatge apropiat que el protegeixi durant el trajecte.
Abans de realitzar qualsevol devolució posi’s en contacte amb nosaltres en menys de 48 hores després de la recepció del seu paquet, a través del correu electrònic comandes@trabucairescardedeu.cat explicant el motiu de la devolució i ens posarem en contacte amb vostè per assessorar-lo en el procés de devolució. No s’acceptaran devolucions sense abans haver-ne rebut la notificació per correu electrònic.
Si la causa de la devolució és que l’article retornat no correspon al sol•licitat a la comanda, la botiga online dels Trabucaires de Cardedeu carregarà amb les despeses de la devolució i del nou enviament.

CONTACTE
En qualsevol moment que vostè ho desitgi pot posar-se en contacte amb nosaltres per sol•licitar més informació o resoldre els seus dubtes.
Trabucaires de Cardedeu © 2014.